Kuten otsikkokin kertoo, olen palautunut tuolta Nokialta päin kotosalle tänne Herwoodiin ja saanut kissat kuosiin. Se on aina se joka kertainen rutiini, kun tulee kotiin, että kateille ruokaa massuun ja kakkalaatikot siivotaan. Sitten vasta puran laukut ja teen kaiken muun rutiinin. Kissat tulee ekana, niin se vain on.

Sossukin yllätti taas vaihteeksi ja kirje odotteli siinä lattialla postin mukana. Jotenkin tuppaa naurattaan tuo sosiaalitanttujen logiikka, tai noh, suomen lakihan sen luokittelee miten sitä rahua jaetaan, muttas että kyllä se vähän naurattaa, kun 18 € pitäisi selvitä kuukausi. Sillähän kyllä elelee jo herroiksi. :] No eipähän ainakaan pääse lököttelyn makuun työttömänä. Olisihan se kamalaa, jos vain voisi olla kotosalla ja elää tuilla. Mutta kuka sitä oikeasti edes haluaisi? En minä ainakaan. Mielelläni menisin duuniin, kun olisi vain sellaista sopivaa itselle tarjolla. Jospa jotain löytyisi.. Olisi meinaan kivaa edes joskus saada ostaa itselle tahi muille jotain. Edes joskus. Ilman että täytyy huolehtia sen jälkeen, että riittääkö rahat muuhun. Vihaan tätä jatkuvaa rahapussin vartiointia. Vihaan.

Nyt sitten loppui subin katselukin, kun ei vielä ole boxi tullut ja syyskuu on alkanut. Eipähän tartte seurailla silmä kovalla suomen BB:tä, kun ei näy enää telkusta ohjelma. Poikaystävä myhäilee varmaan tyytyväisenä, kun mie en enää voi sitä katsella. No onpahan illalla taas yksi tunti jollekin muulle pyhitetty. Muttas tässä nämä kotiutumistunnelmat. Huomenna alkaa taas arkiviikko ja keskiviikkona koulu. Hivenen jo kyllä jännittää se. :]