Tänään on kyllä tullut laiskoteltua aika kivasti. Pyykkikone pyörii ja minä olen kuluttanut päivän lähinnä nettaamalla. Toki nyt jotain fiksua olen sitä kauttakin saanut aikaiseksi, sain nimittäin tehtyä johonkin kaupan alan töitä välittävään vuokratyöfirmaan hakemuksen. Katsotaas, josko vaikka sitä kautta tärppäisi. Minulla on siis hirveä hinku saada töitä. Mielelläni menisin sinne kaupan kassalle, mutta laiskana en ole oikein vielä laittanut tikkua ristiin työnhaun suhteen. Paitsi nyt. Tästä se alkaa. Torstaina käyn vielä erään koulumme opettajan kanssa keskustelemassa, josko hän antaisi vinkkejä työllistymisestä.

Tosiaan, koulunikin alkoi. Todella lupsakkaastihan ne kaksi ensimmäistä päivää menivät ja tällä viikolla olisi taas koulua. Ensimmäisen viikon saldona voisi oikeastaan sanoa, että se oli enemmänkin sellaista koulunkäyntiin perehdyttämistä, kuin totista koulunkäyntiä. Toivottavasti tällä viikolla pääsemme jo asiaan. Ainut, mikä harmittaa, on se että kirjahankinnat olisivat nyt sitten edessä. Eivätkä ne kirjat ole mitään halpoja. Taidan todellakin suosia kirjaston antimia, sillä aika usein voi sanoa, että ne oppikirjat jäävät kyllä koulun jälkeen ajatellen turhiksi. Ei niitä enää siviilissä tule katsottua.

Huomenna pitäisi aktivoitua ja lähteä vesijuoksuun. Olen senkin suhteen laiskotellut ja nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä juoksemaan. Ainoa, mikä tässä on jarrannut, on se aika jolloin pitäisi mennä. Aamukuuden ja kahdeksan välillä. :] Silloin näet on halvinta käydä uimahallilla täällä Tampereella. Muutoin täällä on kyllä ihan sairaan kalliit pääsymaksut. Mutta kyllä sitä jaksaa, kun vain ottaa ja lähtee. On se meinaan kummiskin sen verran hauska harrastus ja ennen kaikkea tehokas kalorinpolttaja!

Kaloreista puheenollen voisinkin käydä syömässä hieman sämpylää. Eilen jaksoin senkin verran, että leivoin sämpylöitä. Minusta on tullut aika hyvä sämpyläntekijä, kun on niitä tullut leivottua jo useammasti. Ja hyväkin se on. Meinaan, kohtahan se leipäkin kallistuu aika tuimasti, joten on vain viisain alkaa itse leipomaan leipää. Kyllä se säästää. Mutta tällaisia tässä tänään. Kuten sanoin jo, laiskaa menoa on ollut. ;)