No olipas veikeää herätä, kun ulos katsoessaan huomasi, että maa on valkeana. Tuli mielettömän jouluisa fiilis. Ilmassa onkin pari päivää ollut sellainen kylmyys ja lumentuloa enteilevä "haju". Odotan kyllä innolla päästä jo tuonne pihalle. Tosin hieman pelottaa lähteä joukkoliikenteellä tuonne liikenteeseen, kun yllätys yllätys taaskaan ihmiset eivät sitten varautuneet lumen tuloon vaikka siitä koko pitkä viikko on toitotettu. Tyhmät.

Aikaa on vierähtänyt aika kivasti viime kirjoittelusta. Mutta ei se niin vakavaa ole, kun ei minulla tätä ole tarkoituskaan päivitellä joka päivä. Ihan fiilisten ja tuntemusten pohjalta mennään. Koulu on päässyt paremmin jo käyntiin. Olemme aika kivasti jo ryhmäytyneet ja on ollut ilo huomata, että on mukavaa mennä kouluun kun tietää että siellä on niin hauska sakki odottamassa. Ainakaan vielä aineet eivät ole hirveästi kammottaneet. Ainoa mitä odotan kauhulla on ruotsi. Minä kun en sitä osaa pätkääkään.

Päätin sitten lähteä työelämävalmennukseen. Soitin ja sain paikan keskustassa olevasta Valintatalosta, jonne olisi tarkoitus mennä ensi keskiviikkona (17.päivä) klo: 8.00. Siitä alkaisi semmoinen kuuden tunnin rupeama hyllyttämistä. :] Ihan mielelläni menen kyllä, jotta näkee tosissaan millaista se työ on ja että haluanko minä työllistyä kauppaan. Helpompaa se näin on, kuin suoraan työsuhteeseen. Sillä jos töistä irtisanoutuu, on karenssi edessä ja se ei ole kivaa.

Tänään olisi tarkoitus lähteä taas Nokiailemaan. Ensi viikoksi minä ja Kari tulemme sitten tänne viettämään syyslomaa. Tosin se nyt minulta jää hieman lyhyeksi, mutta pääasia on, että Kari on täällä. Ei muulla niin väliä. Syyslomalla pitäisi suorittaa täällä kämpässä suursiivous ja siivota samalla tuo parvekekin, kun ensi kuussa ne ajatteli tulla sen lasittamaan. \o/ JEEE! Saavat kissatkin ihan oman huoneen, missä väliin hengailla ja katsella ulos.

Ei tämän kummempia kuulumisia tällä kertaa. Opiskelu on vienyt imuun. Tällä viikolla oli kolmena iltana tunnit ja muutenkin ollut häslinki-viikko, joten ei ihme että hiljaista on ollut. Adios seuraavaan kertaan!