Nyt täytyy sanoa, että on melkoinen väsymys ja puhkinainen olo. Sain juuri raahattua ja laitettua paikoilleen jenkkisängyn, joka on siis parisängyn kokoa. Puhtaat petivaatteetkin sinne laitoin ja muuta mukavaa näpertelin tuossa innolla. Nyt päätä särkee ja olo on laiska.

Työt jatkuivat minulla siis aina sinne 19.11 saakka. Siitä edespäin ei ole vielä tietoa. Tuona päivänä varmaankin saan tietää jatkuuko vielä. Vaikka onkin ollut väsynyt iltaisin ja yhdistelmä työ + koulu (samana päivänä) onkin ollut ylivoimaisen raskas yhdistelmä, niin täytyy sanoa että mukavaa on kun on töitä. Etenkin nyt kun asiat lähtevät pikkuhiljaa rullaamaan siellä. Sekin mukavuus on, että sain vihdoin ja viimein ostettua itselleni parisängyn. IHANAA! Ei tarvitse enää meidän kaikkien kärvistellä siinä pienessä 120-sängyssä. Nyt mahtuu Kari + kissat hyvin viekkuun.

Muutakin kivaa on tullut osteltua, varsinkin Karille. Kivaahan se on hemmotella toista, kun siihen kerrankin on taas varaa. Sen verran kauan piti kärvistellä taas työttömänä, että nyt nautin kun on edes hetken aikaa kunnon palkallista työtä. Raha on tehty käytettäväksi. Kun ei sitä mukaankaan saa, kun kuolee. Turhaa sitä jättää maleksimaan ties minne, kun kuka tietää onko täällä enää hetken päästä. Nauttia pitää siis elämästä.

Nyt on sitten lintsausviikko menossa koulusta. Tänään piti varrota tuota sänkyä, niin en voinut mennä. Huomenna on ihan pakko pitää siivousiltamat, kun vanhemmat ovat tulossa torstaina pohjoisesta saakka tänne kylään. Ei niitä viitsi kaiken tomun ja kissankarvan keskelle asuttaa. Siltikään, vaikka äiti sanoi puhelimessa että hän voi tullessa imuroida. Just joo. Ihan  kuin muka antaisin. :) Siispä lintsaan ja siivoan huomenna. Minusta se on ihan pätevä ja hyvä syy olla menemättä kouluun. Niin ja torstaina sitten porukat tulee, joten en minä silloin viitsi koulussa iltaa kuluttaa. Vieläpä jollain enkun tunnilla. Enköhän minä sitä ihan kohtalaisesti osaa, kun Tanskassakin aikoinaan pärjäsin.

Nyt voisi mennä huuhtomaan tuonne suihkun puolelle kaiken lian ja pölyn, mikä tuosta sänkyepisodista seurasi. Pyykkikonekin kuulostaa jo sammuneen, joten täytyy pyykit laittaa kuivumaan. Tässä tämmöisiä pikaisia kuulumisia täältä etelän perukoilta. Jossa näin marraskuussakin on yhä vaan sateista ja pimeää, vailla lumen häivää. Hetken se lumi malttoi pysyä, sitten se taas katosi. Tylsää.